Vedklyvning

Vi utför kapning av ved och vedklyvning över hela ön med en vedprocessor, och säljer även färdig ved. Innan vi påbörjar ett objekt gör vi ett besök hos er. Syftet är att klara ut var traven ligger, uppställningsplats för släpvagnar mm.

Vedprocessorn klarar stockar på upp till 47 cm i diameter. Vedbitarna kan kapas från 25 cm till 60 cm, allt efter önskemål och vad du vill använda veden till. Klyvkraften är upp till 24 ton.

Vi strävar efter att leverera inom samma område för att minska på onödiga transporter.

En person sköter hela arbetet själv, så ni behöver inte låsa upp er själva eller någon annan för detta arbete. Det är bättre att ni sparar på krafterna till att stapla in veden innan hösten.

Vi på Lillfole Skog har den bästa lösningen för vedklyvning och vedkapning. Vi utför kapningen med vår professionella utrustning och säljer även färdig ved till våra kunder. Vi besöker er gärna för att klara ut travens placering och uppställningsplatsen för släpvagnen, så kontakta oss idag!

 

Vedklyvning och vedkapning på Gotland

Vi erbjuder vedklyvning och kapning av ved på Gotland. Vi har erfarenhet av trädfällning, gallring och röjning vilket gör oss kunniga inom avverkning. Förutom vår service kan vi även erbjuda färdig ved till försäljning med konkurrenskraftiga priser som håller sig stabila oberoende av elpriserna. En smidig och effektiv lösning för uppvärmningsbehoven hemma!

Vedklyvning

Vill du köpa ved eller få hjälp att klyva ved?

Vi hjälper dig med vedklyvning och har även ved till salu!

Kontakta oss

Ved till salu på Gotland

Letar du efter högkvalitativ ved till salu för att hålla ditt hem varmt och välkomnande under de kalla månaderna? Vi erbjuder ett brett utbud av vedprodukter som passar alla dina behov. Vår ved, hämtad från de frodiga skogarnapå Gotland, är noggrant utvald och bearbetad för att säkerställa optimal förbränning och värme.

Vi förstår vikten av hållbarhet och miljövänliga lösningar, därför kommer all vår ved från ansvarsfullt skogsbruk. Vårt sortiment inkluderar allt från klassisk björkved till blandved, som passar perfekt för både öppna spisar och vedeldade ugnar. Med vårt fokus på kvalitet och kundnöjdhet, är Lillfole Ved & Skog ditt självklara val för ved till salu. Låt oss hjälpa dig att hålla värmen eller skapa den perfekta mysfaktorn!

 

Köpa ved på Gotland

Letar du efter kvalitetsved för uppvärmning eller mysiga kvällar framför brasan? Vår vedförsäljning på Gotland erbjuder  garanterat torr ved året runt. Vi förstår vikten av att ha tillgång till högkvalitativ ved, särskilt under de kalla vintermånaderna. Ved är förnyelsebar energi, vilket är en fördel både för ekonomin och miljön! Vi säljer färdig och nyhuggen ved som är redo att hämtas direkt av dig som kund. Veden behöver vara torr och frisk för att brinna och ge den värmen som önskas. Vi säljer ved i alla möjliga längder mellan 25 cm och 50 cm. Den vanligaste längden på en vedklabb är ca 30-40 cm.
Beställ gärna ett år före leverans för att säkerställa torr ved med bra kvalitet.

 

 

Hållbar och miljövänlig ved

 

Som en del av vårt engagemang för miljön är all vår ved svanenmärkt. När du köper ved från oss, bidrar du inte bara till ditt eget välbefinnande utan även till en mer hållbar framtid.

 

Anpassade beställningar av vedförsäljning

Behöver du en specifik mängd eller har särskilda önskemål? Kontakta oss, så anpassar vi din beställning. Vår flexibilitet och kundservice gör oss till det självklara valet för alla dina vedbehov på Gotland.

 

Hur förvarar man ved på bästa sätt?

Man ska inte lagra sin ved inomhus då det kan leda till skadeinsekter. Stapla din ved utomhus och förvara den gärna under något sorts överdrag. När det är dags att elda, kan du lägga vedträn i en korg med vedklabbar för en till två dagars eldning. 

 

Kontakta 0ss

För mer information eller för att göra en beställning, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att tillgodose dina vedbehov på Gotland!