Trädfällning

Välkommen till Lillfole Skog & Ved - din pålitliga partner för avancerad trädfällning på Gotland! Vi är specialiserade på att hantera de mest krävande trädfällningarna på tomter, trädgårdar och allmänna platser. Vi utför i mån av tid trädfällning på Gotland av "svåra träd" på tomter med mera.

 

Vårt team består av välutbildade och erfarna trädfällare med motorsågskörkort. Vi är stolta över att ha utfört ett stort antal trädfällningar på Gotland med stor precision och hög säkerhet. Vi är väl utrustade för att hantera alla typer av träd och tar alltid hänsyn till våra kunders behov och önskemål.

Innan vi påbörjar en trädfällning gör vi alltid en noggrann riskanalys och väljer den mest lämpliga metoden. Vi besöker er plats för att lyssna på era önskemål och göra en bedömning av situationen. Vårt mål är att säkerställa att trädfällningen utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Vi förstår också vikten av att ta hand om avfallet efter trädfällningen. Vi hjälper dig med att bortforsla allt material som genereras efter trädfällningen.

Kontakta oss idag!